Verzendingen

Voor bestellingen onder de €100,- rekenen wij €7,95 verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal artikelen, in Nederland en België. Bestellingen boven de €100,- worden binnen Nederland en België gratis verzonden. Als kleine artikelen zoals handschoenen, voortandwielen, hendels en remblokken los besteld worden binnen Nederland, worden deze per brievenbuspakket verstuurd. De verzendkosten voor een brievenbuspakket bedragen €4,25.

In het geval van een deellevering kunnen verzendkosten in rekening worden gebracht. Bij een waarde van 1 van de delen van de deellevering lager dan €100,- worden €7,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Alle pakketten die door minimotorsbrabant.nl worden verstuurd worden met PostNL verstuurd. In 99% van de gevallen worden pakketten als ze zijn aangeboden aan PostNL de eerstvolgende werkdag bezorgd. Wij hebben geen invloed op de levering en planning bij het uitleveren van de pakketten door PostNL.

Track & Trace

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat krijg je hiervan een bevestiging met daarin de track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. De status van je bestelling is ook te zien wanneer je inlogt. De track en trace informatie van PostNL pakketten is te vinden op de website www.tracktrace.nl

Beschadigde of onvolledige levering

Indien je jouw bestelling beschadigd ontvangt of als er iets niet klopt met de levering, dan vragen wij je om contact op te nemen met de klantenservice. Mochten de producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen bij het vervoeren beschadigd zijn dan worden deze kosteloos vervangen.

Niet thuis?

Ben je niet thuis en heeft PostNL een kaartje achtergelaten in de brievenbus? Geen zorgen, op deze kaart staat een code waarmee je een nieuwe levering kunt doorgeven. Het is mogelijk om het pakket de volgende werkdag bij de buren, op het postkantoor of zelfs op een ander adres te laten bezorgen. Wanneer er met deze kaart geen actie wordt ondernomen dan zal PostNL de volgende werkdag een nieuwe bezorgpoging doen.

Levertijd

De levertijd staat bij elk artikel vermeld, je kunt dit vinden boven de prijs van het product. Als je geen levertijd ziet, kan het zijn dat je eerst een optie moet selecteren. Bijvoorbeeld de maat bij kleding of het aantal tanden bij een tandwiel.

Als je een bestelling plaatst voor 15:00 waarbij alle artikelen ‘in voorraad in de winkel’ zijn, wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd.

Bij ‘Levertijd 3-4 werkdagen’ moeten we dit artikel voor je bestellen bij onze leverancier. Wij bestellen dagelijks bij onze leveranciers en de meeste producten zijn met 1-2 werkdagen binnen. Zodra je bestelling compleet is, wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd en ontvang je een track & trace van ons.

Er zijn een aantal artikelen met een langere levertijd, bijvoorbeeld gepersonaliseerde artikelen zoals stickersets en shirts. De levertijd staat ook hierbij vermeld.

Als je een bestelling met meerdere artikelen plaatst, wachten we met versturen tot je bestelling compleet is. Voorbeeld, je bestelt:
– 2 artikelen die we op voorraad hebben
– een gepersonaliseerde nummerplatenset met levertijd 5-10 werkdagen
Je kunt dan de levertijd van 5-10 werkdagen voor de complete bestelling aanhouden.

Mocht er onverhoopt een artikel (tijdelijk) niet leverbaar zijn nemen we zo snel mogelijk contact met je op.